TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aksaray'da ehliyet sınavı için akıl almaz kopya düzeneği kuran şahıslara operasyon

Aksaray'da ehliyet sınavında düzenekle kopya çeken bir kişi ile yardım aldığı belirlenen 2 şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alındı. Operasyonda ele geçirilen cihazlar dikkat çekti

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 14:34
Kaynak: AA

Aksaray'da yapılan bir operasyonla ehliyet sınavında kopya çeken kişi ile yardım aldığı tespit edilen 2 şüpheli jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı'nın yürüttüğü çalışma sonucunda, sınav merkezine düzenekler yerleştirerek usulsüzlük yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçildi.

Teknik ve fiziki takip sonucunda, sınavda başarısız olan bir kişiye özel elektronik düzenekler yerleştirildiği belirlendi. Operasyon kapsamında M.E. adlı kişi ile ona yardım eden R.A. ve Ş.E. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda şüphelilerin üzerinde ve araçlarında çeşitli elektronik cihazlar ele geçirildi. Bu cihazlar arasında 3 cep telefonu, 9 mini gizli kamera, 8 kulak içi mini kulaklık, 23 mini lityum pil, 4 mobil ses aktarım cihazı, 2 mobil kamera görüntü aktarım cihazı, 3 özel düzenek yerleştirilmiş kazak, 6 özel düzenek yerleştirilmiş iç çamaşırı ve 2 taşınabilir güç kaynağı bulunuyordu.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.