TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antakya'da acı olay! Araç su içen kedinin üzerinden geçti

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir araç, yol kenarında su içen bir kediyi ezerek ölümüne neden oldu. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı ve mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 10:07
Kaynak: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesi Akasya Mahallesi'nde yaşanan üzücü olayda, bir araç su içen kediyi ezerek canına kıydı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, seyir halinde ilerleyen aracın evcil kediyi hiç durmadan ezerek geçtiği ve sürücünün can çekişen hayvanı umursamadığı görülüyor.

MAHALLE SAKİNLERİ TEPKİLİ

Olayı gören mahalle sakinleri, sürücünün davranışına tepki gösterirken, evcil kedinin sahipleri de araç sürücüsünün tespit edilmesi için şikayette bulundular.

MUHTAR RAMAZAN ÇELİK: "CANLILARA KARŞI DAHA DUYARSIZ OLMAYALIM!

Akasya Mahallesi Muhtarı Ramazan Çelik, yaptığı açıklamada üzücü olayı kınayarak, insanların hayvanlara karşı daha duyarlı olması gerektiğini vurguladı. Çelik, "Bu olayda evcil kedi, araç çarpması sonucu ezilerek ölmüştü. Bu konu hakkında mahalle sakinlerimiz ve sürücülerimizden canlılara karşı daha duyarlı olmamızı istiyoruz. Güvenlik kamerasında ise; kedi yolun kenarında beklerken araç hiç durmadan kediyi ezip geçiyor. Belki kediyi alıp veterinere götürseydi kedinin hayatı kurtulabilirdi. Sonuç olarak o da bir can. İnsanların hayvanlara karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Onlarında can taşıdıklarını düşünmeleri gerekiyor. Her canlıya yapılan iyilik sevaptır. Bu konuda insanlarımızın daha sevgili, şefkatli ve merhametli davranmalarını istiyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.