Bornova’da freni patlayan tır dehşeti: Çok sayıda araca çarptı, ölü ve yaralılar var

İzmir Bornova'da freni patlayan bir tır, karşı şeride geçerek aralarında polis aracının da bulunduğu araçlara çarptı. Meydana gelen kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2026 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2026 18:09
Kaynak: İHA
Bornova’da freni patlayan tır dehşeti: Çok sayıda araca çarptı, ölü ve yaralılar var

İzmir'in Bornova ilçesinde freni patlayan tır karşı şeride geçerek aralarında polis aracının da bulunduğu araçlara çarptı. Kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Kaza, Manisa istikametinden Bornova yönüne seyir halinde olan tırın freninin patlamasıyla meydana geldi. Kontrolden çıkan tırın refüjü aşarak karşı şeride geçmesi ve gelen araçlara çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Meydana gelen zincirleme kazada ölü ve yaralıların olduğu öğrenilirken, bölgeye ulaşan ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin müdahalesi ve olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.