TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Burdur'da Hapis Cezası Kesinleşmiş 12 Firari Hükümlü, Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Burdur ilinde, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 firari hükümlü, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı bir operasyon sonucunda yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
Burdur'da Hapis Cezası Kesinleşmiş 12 Firari Hükümlü, Jandarma Operasyonuyla Yakalandı

Burdur'da 12 firari hükümlü, hapis cezaları kesinleşmiş bir şekilde yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan bu hükümlülerin izini sürerek operasyon düzenledi. Jandarma Suç Araştırma Timi'nin de katılımıyla gerçekleşen operasyon, 13-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Yapılan çalışmalarda, firari hükümlüler arasında dolandırıcılık, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak, FETÖ'ye üye olmak, kasten yaralama, hakaret, kasten öldürme, trafik güvenliğini tehlikeye sokma, basit yaralama, ağaç kesme ve tehdit suçlarından kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu tespit edildi. Ekipler, hükümlülerin bulundukları yerlere düzenledikleri operasyonlar sonucunda başarılı bir şekilde gözaltına aldı.
Yakalanan firari hükümlüler, Adliyeye sevk edildikten sonra gerekli yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. Bu başarılı operasyon, bölgedeki suçla mücadelede Jandarma ekiplerinin etkin çalışmalarının bir göstergesidir.
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.