SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayseri'de 3 katlı bina yıkılma tehlikesi nedeniyle boşaltıldı

Kocasinan ilçesinde duvarlarında çatlaklar oluşan 3 katlı bina, AFAD ve belediye ekiplerinin güvenlik önlemleri eşliğinde tahliye edildi. Binanın 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hasar aldığı öğrenildi. Yetkililer incelemelere başladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2025 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2025 16:12
Kaynak: İHA
Kayseri'de 3 katlı bina yıkılma tehlikesi nedeniyle boşaltıldı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde duvarlarında çatlaklar oluşan 3 katlı bina boşaltıldı.Edinilen bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Tamer Sokak'ta 3 katlı bir binanın duvarlarında çatlaklar oluşması üzerine vatandaşlar ihbarda bulundu. İhbarın ardından AFAD ve belediye ekipleri bölgeye yönlendirildi. Ekipler bina çevresinde güvenlik önlemi alarak, binayı tahliye etti. Binanın Kahramanmaraş'taki 6 Şubat depremlerinde hasar aldığı öğrenildi.

Binada oturan 63 yaşındaki Leyla Gülmez, "Yetkililerden bir an önce buranın yıkımını vermesini istiyorum. Binada yaşayanlar var, can kaybı da olabilir" dedi.Bölgede AFAD ekipleri güvenlik önlemi alırken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerinin binada incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.