TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trafiği felç eden kaza

Kent merkezinde yaşanan trafik sorunu günde güne büyümeye devam ediyor. Son olarak trafiğin kalbi olan Kızılay Caddesi ve Ali Münif Yiğen Ağa Caddesi’nin girişlerinin önündeki dar yolda trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeni ile çarşı trafiği tamamen kilitlendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2017 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2017 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Trafiği felç eden kaza

 

BAYRAM BULUT/ ÖZEL HABER

ADANA (İLKHABER)-Kent merkezinde yaşanan trafik sorunu günde güne büyümeye devam ediyor. Son olarak trafiğin kalbi olan Kızılay Caddesi ve Ali Münif Yiğen Ağa Caddesi’nin girişlerinin önündeki dar yolda trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeni ile çarşı trafiği tamamen kilitlendi.

Ramazan Bayramı öncesi kent genelinde hem insan, hem de trafik yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Kent merkezinde yaşanan bir trafik kazası trafiği olumsuz etkilerken, o yolda bulunan araçlar yolda mahsur kalıyor. Son olarak çarşı trafiğinin kalbi noktasında olan 5 Ocak Meydanı’ndan Kızılay ve Ali Münif Yiğen Ağa Caddeleri’nin girişlerinde bulunan Çarşı Postanesi’ne çıkan dar yolda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Dar yolda ilerlemeye çalışan 01 J 0292 plakalı halk otobüs ile aynı yola girmek isteyen 01 M 1046 plakalı toplu taşımada kullanılan dolmuş arasında kaza yaşandı. Yaşanan trafik kazası basit maddi hasarlı trafik kazası olmasına rağmen isimleri öğrenilemeyen sürücülerin birbirleri ile anlaşamaması ve araçlarını yaklaşık 20 dakika boyunca bulundukları yerden çekmemeleri çarşı trafiğini kilitledi.

TÜM YOLLARDA TRAFİK KİLİTLENDİ

Kaza’nın bulunduğu alana çıkan bütün yollarda uzun araç kuyrukları meydana geldi. Yolda mahsur kalan araç sürücüleri inip iki sürücünün arasındaki gerginliği gidermeye çalışması dikkatlerden kaçmadı. Durumdan haberdar edilen bir trafik polisi hemen olay yerine geldi. Sürücülerle konuşan ve gerekli incelemeyi yapan trafik polisi sürücüleri acil olarak araçlarını çekmeleri konusunda ikaz etti.  Bunun üzerine sürücülerin araçlarını çekmeleriyle kent merkezinde kilitlenen trafik açıldı.

ÇARŞI MERKEZİ KENT TRAFİĞİNİ KALDIRMIYOR

Yaşanan trafik kazasının ardından çarşı merkezinin artık kent trafiğini kaldırmadığı konusu bir kez daha gündeme geldi. Özellikle toplu taşıma araçlarının kullandığı kent merkezindeki yolların sadece normal araç trafiğine açık olmasını isteyen sürücüler, yaşanan bu trafik sorununun çözülmesi için bunun gerekli olduğunu savundu. Bazı vatandaşlar ise, kulaktan kulağa yayılan çarşı merkezinin yayalaştırılacağı ve ring seferinin verileceği konusunun olduğunu hatırlattı. Eğer bu yapılırsa kent merkezi için çok önemli bir adım atılmış olacağını dile getiren vatandaşlar, bunun yapılması eğer yapılacaksa bir an evvel yapılması gerektiğini dile getirdi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.