Yozgat’ta saman dökme kavgası kanlı bitti: Muhtar ve oğlu hayatını kaybetti

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde saman dökme meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada köy muhtarı Yalçın Akdemir ve oğlu Ahmet Akdemir yaşamını yitirdi, diğer oğlu Kubilay Akdemir yaralandı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2025 23:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2025 23:21
Kaynak: İHA
Yozgat’ta saman dökme kavgası kanlı bitti: Muhtar ve oğlu hayatını kaybetti

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde harman alanına saman dökme meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada muhtar ve oğlu hayatını kaybetti, bir oğlu da yaralandı.

TARTIŞMA KAVGAYA, KAVGA CİNAYETE DÖNÜŞTÜ

Edinilen bilgiye göre olay, Yozgat’ın Sarıkaya ilçesi Bağlıca köyünde meydana geldi. Köyün harman alanında saman dökme meselesi yüzünden köy muhtarı Yalçın Akdemir ile R.G. arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüştü. Darbedilen R.G., olay yerinden ayrılarak, evinden aldığı av tüfeğiyle geri döndü. R.G., muhtar ve oğullarının üzerine ateş açtı. Olayda muhtar Yalçın Akdemir, oğlu Ahmet Akdemir olay yerinde hayatını kaybederken, diğer oğlu Kubilay Akdemir yaralandı. Yaralı, ambulansla Sorgun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

R.G. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.