TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Kitap Fuarı'na ziyaretçi akını

Adana'da her yıl olduğu gibi bu yıl da TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını aralayan Çukurova Kitap Fuarı, ilk 2 günde ziyaretçi akınına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 15:18
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Çukurova Kitap Fuarı'na ziyaretçi akını

TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Fuarcılık A.Ş. destekleriyle düzenlenen 16. Çukurova Kitap Fuarı, ilk 2 günde ziyaretçi akınına uğradı.

Çukurova Kitap Fuarı, 16. kez TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını kitapseverlere açtı. 323 yayınevi, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri ve derneklerin yer aldığı fuara, Adana'nın yanı sıra Mersin, Hatay, Niğde ve Gaziantep gibi çevre illerden de ziyaretçiler gelmeye başladı.

Açık kalacağı 21 Ocak Pazar günü saat 19.00'a kadar 93 panel, söyleşiler, atölye çalışmaları, çocuk etkinlikleri ve imza günlerinin olacağı fuarı, ilk 2 gününde yaklaşık 60 bin kişi ziyaret etti.

TÜYAP Fuarlar Yapım A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, geçmiş yıllarda düzenlenen Çukurova Kitap Fuarlarının 3 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladığını belirterek, "Bu fuarımız sadece Adana'nın değil, bölgemizin de en önemli platformu hâline geldi. Adana başta olmak üzere bu bölgemizin illerinin, ilçelerinin kitap fuarına sahip çıkmasından dolayı tüm Adana halkına, bölge halkına ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. TÜYAP Kitap Fuarlarının ilk halkası olan ve bölgenin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlayan Çukurova Kitap Fuarı sonrasında, Eskişehir, Bursa ve Samsun'da olacağız. Finali ise İstanbul'da 41. İstanbul Kitap Fuarı ile yapacağız." dedi.

Çukurova 16. Kitap Fuarı, 21 Ocak Pazar gününe kadar 10.00 – 20.00 saatlerinde, son gün olan 21 Ocak 2024 tarihinde ise 10.00 -19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.