TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gazipaşa Mahallesi’nin sevilen esnafı Kamil Seçkin muhtar adayı oldu

Adana’nın sevilen esnaflarından Kamil Seçkin Gazipaşa Mahallesi Muhtarlığı’na aday oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
Gazipaşa Mahallesi’nin sevilen esnafı Kamil Seçkin muhtar adayı oldu

Adana’nın sevilen esnaflarından Kamil Seçkin Gazipaşa Mahallesi Muhtarlığı’na aday oldu.

İLKHABER Gazetesi'nden Bayram Bulut Gazipaşa Mahalle Muhtar adayı Kamil Seçkin ile röportaj gerçekleştirdi. Bulut'un yaptığı röportaja göre; 31 Mart Yerel Seçimleri’nde tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da halk tarafından belediye başkanları, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları seçilecek. Siyasi partilerde başkan ve belediye meclis üyesi ayları partilerce belirlenirken, mahalle muhtarı adayları ise halkın uygun gördüğü kişilerce belirleniyor. Çevresel faktörlerin önemli rol oynadığı muhtarlıklar içinde bir mahalleden çok sayıda aday çıkabiliyor.

Adana’nın Seyhan İlçesi Gazipaşa Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Seçkin Mobilya’nın sahibi Kamil Seçkin mahalle sakinleri ve esnafların ısrarı üzerine Gazipaşa Mahalle Muhtarlığına adaylığını koydu. Mahallede sevilen ve insanların iyi ve kötü günlerinde daima yanlarında olan Kamil Seçkin, muhtarlık yolunda kollarını sıvadı. Mahallenin ve mahalle sakinlerinin yaşadıkları sorunları bilen Seçkin, 31 Mart Yerel Seçimlerinde muhtar olarak seçilerek yaşanan sorunlara çözüm için çalışmak istiyor.

Kamil Seçkin gazetemizin sorularını yanıtladı. Şimdi Kamil Seçkin ile yaptığımız röportajı sizlerle paylaşıyoruz.

Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz?

Ben Kamil Seçkin. Gazipaşa Mahallesi’nde ikamet ediyorum. Gazipaşa Mahallemizde 1995 yılında Seçkin Mobilyayı kurdum.  Evliyim. 2 çocuk babasıyım. Gazipaşa Mahallesi 1995 yılında kurduğum iş yerimde hala çalışmaya devam ettirmekteyim.

Neden mahalle muhtarlığına aday oldunuz?

Mahallemizde insanlarımızla artık etle tırnak gibi olduk. Mahallede gördüğümüz eksiklikler ve insanların ısrarı üzerine bu yola çıktım.

Gördüğünüz eksiklikler nelerdir?

Mahallemizde bilgi evimiz yok. Kütüphanemiz, yaşlılar için oturacak bir mekan yok. İnsanlar birbirleriyle sohbet etmek istediklerinde evleri dışında bir yerde görüşemiyorlar. Mahallemizde yeşil alanlar, parklar yok. İnsanlar bu durumdan şikayetçiler. Mahallemiz için artık bir şeyler yapılmasını istiyorlar. Var olan sorunlarına çözüm bulamıyorlar. İnsanlarla dertleştiğimizde çok fazla sorunun olduğunu duyuyoruz. Ki zaten bu mahallede oturduğum için sorunları bire bir yerinde görüyorum. Bu eksiklikleri gidermek için muhtar olursam canla başla çalışacağım.

İnsanlarla konuştuğunuzu söylediniz. Neler istiyor mahalle sakinleriniz?

İnsanlar aslında muhtarlardan kalplerine dokunmalarını istiyorlar. Ayrım yapmadan herkese eşit şekilde hizmet vermelerini istiyorlar. Ben insanlarımızın iyi günlerinde, özel günlerinde, kötü günlerinde hep yanlarında olmaya çalışıyorum. Çünkü benim için önemli olan insanlık. Geri kalan her şey geçici. İnsana insan olduğu için değer verilmeli. Zaten mahallelimizde bunu istiyor. Bir güler yüz, bir sohbet, varsa mahallelerinde yapılması gereken bir iş bunun yapılmasını istiyorlar. Bende bunun için yola çıktım.

Bulunduğunuz Borsa Caddesi Pilot Cadde olarak seçilmişti. Bütün çalışmalar buradan başlayacaktı. Aradan uzunca bir süre geçti caddenin son durumu hakkında bilgi alabilir miyim?

İlk pilot cadde seçildiğinde burası çok güzeldi. Çok iyi hizmet alıyordu bu cadde ancak son dönemde adeta kaderine terk edildi.  İnanın mahallemizin geneli ve bu caddede temizlik sorunu var. Mahalle temizlenmiyor. İnsanlar kendi imkanları ile temizlik yapmaya çalışıyor.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Bizler mahalle sakinlerimizin oylarına talibiz. Mahallemizin daha güzel, yaşanabilecek bir hale gelmesini herkes gibi bende istiyorum. Bunun için artık başkalarından yapılması gereken hizmetleri yapması için defalarca istemekten ve yapılmamasına seyirci kalmaktansa, mahalleyi tüm mahallelimizle el birliğiyle var olan sorunların üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum. Çünkü bu mahalle hepimizin. Hep birlikte bu mahallemiz için birlik olmalıyız. Mahallemize hizmet için ben elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.