SON DAKİKA
Hava Durumu

18 Sanatçıdan karma sergi

Resim Sergisi'nde 1'i çocuk olmak üzere 18 sanatçının 46 yapıtı Adana Büyükşehir Fuayesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Manzara, natürmort ile insan ve hayvan figürlerine yer verilen resimlerden oluşan sergi büyük ilgi gördü. Sergi bu ay sonuna kadar açık kalacak.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2013 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
18 Sanatçıdan karma sergi
@font-face { font-family: "Times New Roman"; }@font-face { font-family: "MS 明朝"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p.MsoPlainText, li.MsoPlainText, div.MsoPlainText { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Courier; }table.MsoNormalTable { font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

18 Sanatçıdan karma sergi

 

  ADANA (İHA) - Adana'da 18 sanatçı karma resim sergisi açtı. 

  Resim Sergisi'nde 1'i çocuk olmak üzere 18 sanatçının 46 yapıtı Adana Büyükşehir Fuayesinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.  Manzara, natürmort ile insan ve hayvan figürlerine yer verilen resimlerden oluşan sergi büyük ilgi gördü. Sergi bu ay sonuna kadar açık kalacak.

  Sanat Eğitmeni Veysel Kubat'ın yönlendirdiği çalışmalarının ürünlerini sergilenen  sanatçıların isimleri şöyle: Güler Çağlayan, Selma Kulan, Musa Boz, Mehmet Doylu, Meryem Köfteci, Gül Canver, Ahmet türküner, Ülkü Yaylalı, Ferda Barut, Ayda Oruç, M.Nuri Börüban, Sevil yamaç, Çiğdem Okvur, Aynur Serçe, Meral Soylu, Ergün Çeviker, Alaattin Aldaş Mehmet Yalman ile çocuk sanatçı Erdem Bayrakdar. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.