SON DAKİKA
Hava Durumu

Uzm. Dr. Nacar: Fedakâr sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kurban Bayramı'nın birinci ve son gününde hastaneleri ziyaret ederek nöbetçi sağlık personeliyle bayramlaştı. Dr. Nacar, 24 saat kesintisiz hizmet veren sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2025 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2025 09:44
Muhabir: HIDIR YENİAY
Uzm. Dr. Nacar: Fedakâr sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kurban Bayramı’nın birinci ve son gününde sağlık tesislerinde görev yapan personeli ziyaret ederek bayramlaştı. Kurban Bayramı’nın son gününde İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar, Seyhan Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek nöbetçi personelin ve hastaların bayramını kutladı. Nacar, tüm sağlık çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram dileyerek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Bayramda görev başındaki tüm personelimize minnettarız”

Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar, “Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger ile Kurban Bayramı'nın birinci günü Seyhan Devlet Hastanesi'nde görev yapan nöbetçi çalışma arkadaşlarımız ve tedavi gören hastalarımıza bayramlaşma ziyaretlerinde bulunduk. Bayram tatili süresince yönetim ekibimiz de tesislerimize düzenledikleri ziyaretlerle çalışanlarımız ve hastalarımızla bayramlaştılar. Günün 24 saati hizmet veren tesislerimizde fedakârca görev yapan çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: HIDIR YENİAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.