TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni evlenen çiftler neden hızla kilo alır? Uzmanlar açıkladı

Araştırmalar, ilişkiye başlayan veya evlenen çiftlerin kilo alımının ardındaki nedenleri açıklıyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 12:02
Kaynak: Haber Merkezi

Yeni bir bilimsel araştırma, ilişkiye başlayan veya evlenen çiftlerin neden hızla kilo aldıklarını açıklıyor. Beslenme ve diyetetik üzerine yapılan çalışmalar, ilişki içinde olan çiftlerin dış görünüşlerine dikkat etme ihtiyacı duymadıklarını ve bu durumun yeni tüketim alışkanlıklarına yol açtığını belirtiyor.

Araştırmalar, ilişki başladığında bireylerin önceki sağlık alışkanlıklarından vazgeçtiğini ve dışarıda geçirilen zamanın artmasıyla birlikte yağlı, şekerli ve kalorili yiyeceklerin tüketiminin arttığını ortaya koyuyor. Ayrıca, partnerlerin birbirinden etkilendiği ve birlikte alışkanlık haline getirilen beslenme ve yaşam tarzının kilo artışına katkı sağladığı belirtiliyor.

Webtekno'dan Dilara Aydın'ın haberine göre, beslenme ve diyetetik üzerine yapılan araştırmalar, çiftler arasında yaşanan romantizm ve keyifli vakit geçirme isteği, alkol tüketiminin artmasına ve düzensiz uyku alışkanlıklarına da neden olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre, mutlu bir ilişki içinde olan çiftlerin daha fazla kilo alma eğiliminde oldukları ve bu durumun partnerleriyle olan memnuniyetleriyle ilişkilendirildiği ifade ediliyor.

yeni evlenen çiftler neden kilo alır

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.