AK Parti Adana Gençlik Kolları'nın yeni başkanı Yusuf Özdemir oldu

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na, bir süre önce istifa eden Halis Aygün'ün yerine Yusuf Özdemir atandı. Atamayı, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2025 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2025 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti Adana Gençlik Kolları'nın yeni başkanı Yusuf Özdemir oldu

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları'nda görev değişimi yaşandı. Önceki başkan Halis Aygün'ün istifasının ardından boşalan koltuğa Yusuf Özdemir getirildi.

ATAMAYI GENEL BAŞKAN İBİŞ DUYURDU

Atamayı, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kamuoyuna açıkladı. İbiş, paylaşımında, "Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevi Yusuf Özdemir kardeşimize emanet. AK Partimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun" ifadelerini kullandı.

YENİ BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN İLK AÇIKLAMA

Görevi devralan yeni Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özdemir ise yaptığı ilk açıklamada onur ve sorumluluk duyduğunu belirtti. Özdemir, şunları söyledi: "Bu kutlu görevi şahsıma layık gören başta liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a; gençliğin her zaman yanında olan Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Yusuf İbiş’e, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik Bakanımıza ve İl Başkanımız Tamer Dağlı başta olmak üzere tüm büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu bir makam değil; gençliğimizin, milletimizin geleceği için bir mücadele alanıdır. Adana’da gençliğin sesi olmaya, milletin yolunda yürümeye devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam!"

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.