TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Mustafa Çay, yeni dönem için projelerini bir bir açıkladı

Adana ve Çukurova'dan Anadolu'ya geçiş noktasındaki Adana'nın Pozantı İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaklaşan yerel seçimler öncesi yeni dönem projelerini bir bir açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 12:43
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Başkan Mustafa Çay, yeni dönem için projelerini bir bir açıkladı

Adana ve Çukurova'dan Anadolu'ya geçiş noktasındaki Adana'nın Pozantı İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Çay, yaklaşan yerel seçimler öncesi yeni dönem projelerini bir bir açıkladı.

Adana'nın Pozantı ilçesinde MHP'den 3 dönem Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay, partisinin yeniden aday göstermemesi üzerine, Yeniden Refah Partisi’ne geçmişti. Pozantı halkının yoğun baskıları sonucu geçtiği Yeniden Refah Partisi'nin Pozantı Belediye Başkan Adayı gösterilen Başkan Çay, yaklaşan yerel seçimler öncesi yeni dönem için projelerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Tarihteki birçok medeniyetin izlerini taşıyan, Adana ve Çukurova'dan Anadolu'ya geçiş noktasındaki Pozantı'nın tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirten Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Yerel yönetim birimi olarak, yerel kaynakların artırılması ve yöremizin kalkınmasını sağlayacak projeleri hayata geçirme konusunda kararlı bir duruş sergiledik. Bu kapsamda sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı çalışmalar yaparak, sosyal ve kültürel mirasın gelecek kuşaklara aktarılması noktasında da yoğun bir mesai harcadık." dedi.

Pozantı halkının teveccühleri ile tekrar göreve seçilmesi halinde yeni dönem projelerini hayata geçireceğini belirten Başkan Çay, "Pozantı'nın yıldızını parlatacak Kamışlı Kapız Kanyonu, Pozantı Sanayi Sitesi, Kreş ve Gündüz Bakımevi, Erkek Fıtness Salonu, Kamışlı Üreticiden Tüketiciye Organik Ürünler Satış Noktası, Çakıt Çayı İçgöl Projesi, Gökbez Parkı, TOKİ Konutları, Kütüphane, Elmalı Boğazı Kayak ve Yaşam Merkezi, Akçatekir Çınarlı Dere Piknik Alanı, Hanımeli Kafe, Şıhlı Köy Konağı, Kapalı Yüzme Havuzu, Doğalgaz Altyapısı, Kamışlı Çataloluk Mesire Alanı, Eski Konacık Köy Konağı, Alpu Yaşam Parkı, Ömerli Köyü Taziye Evi, Belemedik Turizm Treni, Kadın Spor Salonu'nun Geliştirilmesi ve Pozantı Üreticiden Tüketiciye Organik Ürünler Satış Noktası projelerimiz, yeni dönemde yapmayı taahhüt ettiğimiz projeleri oluşturuyor." dedi.

Belediye olarak bir süre önce ilçeye müze ve kültür sanat merkezi kazandırmak üzere adım attıklarını da dile getiren Başkan Mustafa Çay, "Geçmişten Geleceğe Anadolu Zübeyde Ana Kültür Evi ve Türkmen Kültür Sanat Evi ile birlikte Zeynep Karaaslan Bez Bebek Kültür Evi'ni 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapıldığı gün hizmete açmıştık. Pozantı ve Pozantı halkı için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden gayret edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.