TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Lideri Mustafa Destici, Trafik Kazası Sonrası Hastaneden Taburcu Oldu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, geçirdiği trafik kazası sonrası Tokat Devlet Hastanesi'nden taburcu edildi. Destici, kaza sonrası hava koşullarına dikkat çekerek yerel seçimlerin ertelenmesi gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
BBP Lideri Mustafa Destici, Trafik Kazası Sonrası Hastaneden Taburcu Oldu

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Tokat'ta geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneden taburcu oldu. Kazanın detaylarını paylaşan Destici, kaza esnasında araçlarının kontrolden çıkarak yolun kenarında bulunan bir kanala düştüğünü ve ardından istinat duvarına çarparak durduğunu ifade etti. Destici'nin aracında şoförü, özel kalem müdürü, koruma amiri ve diğer yetkililer de bulunuyordu. Kazanın ardından Reşadiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Destici, daha sonra Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sağlık durumu hakkında bilgi veren Destici, kafa bölgesindeki çizikler ve ayak diz kapağında çatlak olduğunu belirtti. Doktorların tavsiyesi üzerine birkaç gün dinlenmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, BBP Genel Başkanı, kaza sonrası yaşananlarla ilgili olarak yerel seçimlerin kış şartlarında yapılmaması gerektiğini savundu. Mayıs veya haziran gibi daha uygun bir zamanda seçimlerin yapılması gerektiğini öne sürdü.

Destici'nin açıklamalarının ardından Ankara'ya gitmek üzere yola çıktığı belirtildi. Kazanın detaylarına ilişkin polis ve yetkililerin soruşturma başlattığı ifade edildi.

mustafa destici

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.