Bilal Erdoğan, İYİ Parti'nin Balıkesir adayı Turhan Çömez'in elini sıkmamış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin Ankara, İstanbul ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım, İstanbul adayı Buğra Kavuncu, Balıkesir adayı Turhan Çömez oldu. Turhan Çömez'i merak eden vatandaşlar araştırmaya başladı. Peki Bilal Erdoğan ve Turhan Çömez olayı nedir?

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
Bilal Erdoğan, İYİ  Parti'nin Balıkesir adayı Turhan Çömez'in elini sıkmamış

İYİ Parti'nin Balıkesir adayı Turhan Çömez oldu. Turhan Çömez'i merak eden vatandaşlar araştırmaya başladı. Peki Bilal Erdoğan İYİ Parti'nin Balıkesir adayı Turhan Çömez'in elini neden sıkmadı?

Balıkesir'deki yağlı güreşleri izlemeye giden Bilal Erdoğan ve İYİ Partili Turhan Çömez tribünlerde karşılaştı. Bilal Erdoğan , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  eski doktoru olan İYİ Parti Milletvekili Turhan Çömez ile tokalaşmadı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Balıkesir'de düzenlenen 63. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde karşılaştı.

Alanda bulunan CHP'li ve İYİ Partili isimlerle tokalaşırken, babasının eski doktoru olan Turhan Çömez'in elini sıkmadı.Eli havada kala Çömez bir süre bekledikten sonra tepki olarak birkaç kez elini Bilal Erdoğan'ın yüzünün önünde salladı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.