TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 21 yılda 3 kat büyüttük, önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüteceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 21 yılda büyük bir ekonomik büyüme kaydettiğini ve önümüzdeki dönemde bu büyümeyi daha da artıracaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2024 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2024 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'yi 21 yılda 3 kat büyüttük, önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüteceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son 21 yılda ekonomik büyümesine dikkat çekerek, önümüzdeki dönemde daha büyük hedefler belirlediklerini açıkladı. Erdoğan, "Önümüzdeki en büyük problemi olan enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında, ülkenin imkanlarını milletimizin tüm kesimlerine yansıtarak yaşanan refah kayıplarını fazlasıyla telafi edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı, geçmişte vaatlerde bulunan ve göreve geldiklerinde unutan politikacılara da gönderme yaparak, "Söylediğimiz şeyleri yapmakla mesulüz. Önce tüm hazırlıklarımızı tamamlayacağız, sonra da sözümüzü söyleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Erdoğan, Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı zorluklara da değinerek, 6 Şubat depremleri sonrası ekonomiye gelen zarara vurgu yaptı. Ancak bu zorlu süreçte bile Türkiye'nin büyüme potansiyelinin yüksek olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı, Karabük'teki vatandaşlara da seslenerek, seçimler öncesi birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini ifade etti ve "Şu mübarek günlerde verilen sözler çok daha önemli" diyerek, milli iradenin önemine vurgu yaptı.

Erdoğan, konuşmasını, Ramazan Bayramı öncesi seçimlerin milli irade bayramı olarak kutlanacağı mesajıyla tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.