TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdinç Altıok’un Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına yoğun ilgi

CHP Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok’un Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılım yoğun oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 11:36
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Erdinç Altıok’un Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına yoğun ilgi

CHP Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok, Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Açılışa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, CHP Adana milletvekilleri, partililer ve çok sayıda Yumurtalık vatandaşı katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, buranın açılışında bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Tanburoğlu, 1959’da Yumurtalık Belediyesi’nin kurulmasından bu yana Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanı görmediğine değindi. Bu durumun uzun zamandır içinde bir ukde olarak kaldığını kaydeden Tanburoğlu, devamında şunları söyledi:

“Ama sadece belediye başkanı değil önemli olan. Yumurtalık bu tarihi güzellikleri, verimli, şeffaf ve güzel denizi, sahili, plajları, tarıma açık arazileriyle beraber herkesin görmesi gerektiği bir yer. Burayı sadece Türkiye’deki insanlar değil, dünyadaki insanlar da görmeli, gezmeli ve ziyaret etmeli. Ama Yumurtalık bırakın dünyayı Türkiye’ye bile açılamadı. İşte bizim 65 yıldır içimizde kalan şey bu. Yumurtalık halkına verilemeyen bu hizmete şimdi talibiz. Ve inşallah sizlerin desteğiyle içimizde ukde kalan bu durum sona erecek ve 65 yılı telafi edeceğiz.”

Konuşma yapan bir diğer isim olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu Cumhuriyette Misak-ı Milli sınırının içinde yaşayan herkesin birinci sınıf vatandaş olduğuna ve hak ettiği gibi birinci sınıf vatandaş olarak hizmet alması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Karalar, devamında şu sözlere yer verdi:

“’Sen oy verdin, sen oy vermedin’ diyerek ayrımcılık yaparak hizmet vermek bir yöneticinin asla yapmaması gereken bir hareket biçimidir. Şimdi biliyorsunuz sadece Yumurtalık’ta değil 15 ilçede küçük büyük birçok yerin açılışını bizzat yaptım. Dokunmadığımız köy, mahalle, ilçe yok.”

Karalar, devamında Yumurtalık için yaptıkları projelerden bahsetti.

CHP Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok’da Yumurtalık için aklında olan projelerden bahsetti ve şunları söyledi:

“5 yıl önceki yerel seçimlerde çok az bir farkla kaybettik. O günden beri yılmadım, sahalardan geri çekilmedim. Kimseyi küstürmedim, kırmadım. Yumurtalık halkına hizmet için kolları sıvadım ve Yumurtalık’ın her mahallesinde her vatandaşımın sorunu dinledim. Bu sorunları çözmek için çalıştım, çabaladım. Büyükşehir Belediye başkanımızın da büyük desteğiyle Yumurtalık’a çok önemli hizmetler getirdik. Bu seçimi de Allah’ın izni ve sizlerin de desteğiyle kazanacağız. Öğrenci, çiftçi, genç yaşlı herkesin sorununa kulak verip o sorunları çözeceğiz.”

CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu da konuşma yaparak Altıok’u sonuna kadar desteklediklerini dile getirdi ve ona olan güvenlerinin tam olduğunu vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.