TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Erbakan: Yeniden Refah Partisi, üye sayısı bakımından İYİ Parti ve MHP'yi geçecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partiye olan ilginin artmasıyla birlikte üye sayılarının hızla yükseldiğini belirterek, İyi Parti ve MHP'yi geçerek Türkiye'nin 3. büyük partisi olacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
Fatih Erbakan: Yeniden Refah Partisi, üye sayısı bakımından İYİ Parti ve MHP'yi geçecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti üye sayılarındaki artışa dikkat çekerek, Türkiye'nin siyasi sahnesinde önemli bir konuma geleceklerini ifade etti. İstanbul'da düzenlenen iftar programında konuşan Erbakan, partilerine gösterilen ilginin arttığını ve üye sayılarının hızla yükseldiğini vurguladı.

Erbakan, bu artış trendinin devam etmesi halinde İyi Parti ve MHP'yi geride bırakarak Türkiye'nin en büyük üçüncü siyasi partisi olacaklarını belirtti. Partinin mevcut üye sayısını paylaşan Erbakan, yaklaşık altı ayda yüzde 85 büyüme sağladıklarını ifade etti.

ERBAKAN: KISA SÜREDE 2 PARTİYİ GEÇECEĞİZ

Partinin mevcut üye sayısının 474 bin seviyesine geldiğini dile getiren Erbakan, bu rakamın hızla arttığını ve 475 bini aşmaya hazırlandıklarını söyledi. MHP'nin 480 bin üyesi bulunduğunu hatırlatan Erbakan, kısa bir süre içerisinde onları da geride bırakacaklarını ifade etti. Ayrıca, İyi Parti'nin 500 bin üyesi olduğunu belirten Erbakan, 31 Mart'a gelindiğinde Yeniden Refah Partisi'nin bu partiyi de geçerek 500 binin üzerinde üye sayısıyla Türkiye'nin en büyük üçüncü siyasi partisi olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.