SON DAKİKA
Hava Durumu

Kanlı: Engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim öncülüğümüzdür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yaptığı açıklamada, engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik icraatları vurguladı. Kanlı, MHP'nin engelli vatandaşlar için daha fazla hizmet üretmeye odaklandığını belirterek, "Engelsiz Türkiye" hedefiyle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2024 12:56
Kaynak: BÜLTEN
Kanlı: Engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek bizim öncülüğümüzdür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Birleşmiş Milletler’in (BM) 1992’de kabul ve ilan ettiği “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” münasebetiyle yayımladığı mesajda, Milliyetçi Hareket Partisi olarak özel birey her vatandaşın sorunlarını çözmeye, onlara daha fazla hizmet üretmeye odaklı bir anlayışı temsil ettiklerini söyledi. 

“MHP, engelli bireyler için somut icraatlar gerçekleştiriyor”

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin ve MHP’nin çok hassasiyet gerektiren söz konusu sosyal dilime çok önem verdiğini belirten Başkan Yusuf Kanlı, şunları söyledi: “Bunu sadece söylemde değil icraatlarımızda da somut olarak yansıtıyoruz. Bir taraftan siyaset kurumu olarak düşüncelerimizi ve projelerimizi kamuoyu ile paylaşırken aynı zamanda bağlı yerel yönetim birimlerimizi de teşvik ediyor, onları yönlendiriyoruz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin de talimatları ve bizzat katılımlarıyla Partimizin Genel Merkezinde düzenlenen ‘Dünya Engelliler Günü Farkındalık Programı’nda da ifade edildiği üzere felsefemiz; engelli bireylerimize rahat nefes aldıracak imkânları oluşturmaktır. Parolamız; lider ülke engelsiz Türkiye!”

“Milliyetçi Hareket Partisi varsa, engel yoktur”

Yusuf Kanlı,  “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, özel gereksinimli bireyleri mutlu ve müreffeh bir döneme taşımayı hedefliyoruz. Engelli bireylerin yaşamları boyunca karşılaştığı tüm sorunların çözümü, tek merkezden yönetimi ve organizasyonu için ‘Engelliler Koordinasyon Merkezi’ kurulması gerektiğini ifade ediyoruz. Ayrıca, kamu harcamalarında tasarruf tedbirleri dışında tutulması gereken bu alanda, engelli ve engelli yakını maaşlarının da yükseltilmesi gerektiğini belirtmek isteriz. Engelli kardeşlerimizi çok seviyor ve sahipleniyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi varsa, engel yoktur. MHP varsa huzur vardır, umut vardır, engelli kardeşlerimize açılmış sıcak ve müşfik gönüller vardır” şeklinde konuştu.

“Anne, babalara, can yoldaşlarına selam ve saygılarımı sunuyorum”

Kanlı, “Bu duygu ve düşüncelerle; 3 Aralık Dünya engelliler Günü’nün, zihinsel ve bedensel farklılıklarla hepimizin bir parçası olan tüm vatandaşlarımıza her türlü engelin kaldırılacağı, hayatın daha kolay hâle getirileceği bir dünya kurulması için herkesin, her kurumun sorumluluklarını hissedeceği bir farkındalık günü olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle, özel gereksinimli tüm vatandaşlarımıza, evlatlarımıza, onlara kol kanat geren tüm anne, babalara, aile bireylerine ve gece-gündüz yanlarında olan can yoldaşlarına selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.