Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Adana’ya geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 5 Şubat 2026 Perşembe günü Adana’ya gelerek çeşitli ziyaret ve programlara katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2026 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2026 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Adana’ya geliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 5 Şubat 2026 Perşembe günü Adana’ya gelerek kapsamlı bir program gerçekleştirecek. Kentteki temasları kapsamında depremzedelerle buluşması, resmi ziyaretler yapması ve kamuoyuna açıklamalarda bulunması planlanıyor. Bakan Yumaklı’nın programı sabah saatlerinde Adana Valiliği ziyareti ile başlayacak. Ardından AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yapması bekleniyor.

Öğle saatlerinde depremzedeler için Ramazanoğlu Camii’nde düzenlenecek mevlüt programına katılacak Bakan Yumaklı, daha sonra Deprem Şehitliği’ni ziyaret edecek.

Programın devamında Çukurova ilçesinde yaşayan depremzede vatandaşlar Ahmet Yıldırım ve TOKİ konutlarında ikamet eden Hüseyin Çakmak evlerinde ziyaret edilerek geçmiş olsun dilekleri iletilecek

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.