TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

A Milli Erkek Hentbol Takımı Angola'yı 43-22 mağlup etti

Ankara'da düzenlenen hazırlık kampında Angola ile yapılan maçta A Milli Erkek Hentbol Takımı net bir galibiyet elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2024 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
A Milli Erkek Hentbol Takımı Angola'yı 43-22 mağlup etti

A Milli Erkek Hentbol Takımı, Ankara THF Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirdiği hazırlık kampı çerçevesinde Angola A Milli Takımı ile dostluk maçı yaptı. Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan müsabakada, milli takımımız rakibine üstünlük sağladı.

İlk yarıyı 21-13 önde tamamlayan A Milli Takımımız, maçı toplamda 43-22'lik skorla kazandı. Başantrenör Daniel Gordo Rios yönetimindeki milli takımımız, gösterdiği performansla takdir topladı.

A Milli Erkek Hentbol Takımı, 16 Mart Cumartesi günü saat 18.00'de yine Angola ile bir hazırlık maçı daha yapacak. Sporseverler, bu önemli mücadeleyi ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Kamp kadrosunda yer alan sporcuların performansı da dikkat çekiciydi. Kaleciler Taner Günay, Enis Yatkın ve Ata Yetkinoğlu'nun yanı sıra, diğer oyuncuların da gösterdiği performans takımın başarısına olumlu katkı sağladı.

A MİLLİ ERKEK HENTBOL TAKIMI KAMP KADROSU

A Milli Erkek Hentbol Takımı Kamp Kadrosu'nda kaleciler Taner Günay, Enis Yatkın ve Ata Yetkinoğlu gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra, sol kanat oyuncusu Samet Kanberoğlu, sağ oyun kurucu Durmuş Ali Tınkır ve pivot İlkan Keleşoğlu gibi yetenekli oyuncular bulunuyor.

Teknik kadro da takımın başarısında büyük rol oynadı. Başantrenör Daniel Gordo Rios'un liderliğindeki ekip, antrenör Yasin Yüzbaşıoğlu, kaleci antrenörü İbrahim Demir, fizyoterapist Fuat Yüksel, masör Muhammet Çağlayan ve idari menajer Bora Serter ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak başarılı sonuçlar elde etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.