TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Demirspor hazır, Şimdi Kayserispor düşünsün!

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2023 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2023 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Demirspor hazır, Şimdi Kayserispor düşünsün!

Serhat Akarsu- Özel Haber

Adana Demirspor, Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor’u konuk edecek. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Adana Demirspor maç saatini bekliyor. Kendi sahası olan Yeni Adana Standında oynayacağı maçtan ümitli olan mavi-lacivertliler Avrupa yolunda bir adımı daha geride bırakmak istiyor.

Ligde 30 hafta geride kalırken, sezonun sonuna doğru yaklaştıkça heyecan daha da artıyor. Bu sezon yönünü Avrupa’ya çeviren Adana Demirspor, ligin 31. Hafta maçında kendi sahasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Konyaspor’u, öncesinde de Kasımpaşa ekiplerini mağlup eden mavi-lacivertliler, Kayseri maçını da kayıpsız geçip seriyi sürdürmek istiyor.

Adana Demirspor’da Konyaspor maçında Akintola kırmızı kart, Badou Ndiaye ile Jonas Svensson ise sarı kart görerek Kayseri maçında cezalı duruma düştü. Bu 3 oyuncu Kayseri maçında forma giyemeyecek.

Yeni Adana Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada Direnç Tunusluoğlu düdük çalacak. Tunusluoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Altan ile Emir Eray Eyisoy yapacak. Mata dördüncü hakem olarak da Fath Tokail yapacak.

Adana Demirspor, son olarak deplasmanda Konyaspor’u 2-1 mağlup ederken, Kayserispor ise kendi evinde Kasımpaşa ile 0-0 berabere kaldı. Sezonun ilk haftasında Kayseri’de oynanan maç 2-2 sona ermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.