TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adanaspor'da hedef, son 2 maçta 6 puan alarak ligde kalmak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor'da hedef, yarın deplasmanda karşılaşacağı Altay ve ligin son haftasında konuk edeceği Bandırma maçlarından 6 puan alarak ligde kalmak.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 10:56
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU
Adanaspor'da hedef, son 2 maçta 6 puan alarak ligde kalmak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor'da hedef, yarın deplasmanda karşılaşacağı Altay ve ligin son haftasında konuk edeceği Teksüt Bandırma Spor maçlarından 6 puan alarak ligde kalmak.

TFF Trendyol 1. Lig'in Adana temsilcisi Adanaspor, 32. haftada konuk ettiği Manisa ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından başladığı Altay hazırlıklarını yoğun tempoyla sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik ekibin kontrolünde düz koşu yapan turuncu-beyazlılar, taktik ve teknik çalışmalar yaptı, çift kale maçlarla antrenmanlarını sonlandırdı.

Ligin 33. haftası programı kapsamında, küme düşmesi kesinleşen Altay ile yarın Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda karşılaşacak olan turuncu-beyazlılarda hedefin, bu ve ligin son haftasında konuk edeceği Bandırmaspor maçlarından 6 puan alarak ligde kalmak olduğu belirtildi.

Küme düşüp düşmemesi ligin son maçlarında alacağı puanlar ve rakiplerin de puan kaybetmesine bağlı olan Adanaspor'un Altay karşılaması, yarın saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Özgür Ertem ve Serdar Osman Akarsu ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.