TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başakşehir hazırlıkları sürüyor

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başakşehir hazırlıkları sürüyor

Ahmet AKDENİZ

ADANA (İLKHABER) – Adana Demirspor, Süper Lig’in 37. Hafta maçında karşılaşacağı Başakşehir maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçı kazanmanın hesabını yapan mavi-lacivertliler, sezonu puan rekoruyla kapatmak istiyor.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig'in 37.haftasında kendi evinde Başakşehir'i konuk edecek. Son olarak deplasmanda İstanbulspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Adana ekibi, 3 puanı almanın hesabını yapıyor. Başakşehir ekibi ise geçtiğimiz hafta BAY geçmişti. Adana Demirspor-Başakşehir karşılaşması 3 Haziran Cumartesi (YARIN) günü saat 19:00'da başlayacak.

Maç hazırlıklarını sürdüren mavi-lacivertliler, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Adana Demirspor Tesisleri'nde dün yapılan idman, topla ısınma hareketleriyle ile başlayan antrenman, pas çalışması ile devam etti. Taktik çalışma ile antrenman son buldu.

BAŞAKAŞEHİR MAÇ KADROSU MERAK EDLİYOR

Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, İstanbulspor karşısında son maça göre 5 değişiklik yaparak takımını sahaya sürmüştü. Montella; İstanbulspor karşısında ilk 11'de oynayan isimlerden cezası bulunan Ertaç Özbir'in yanı sıra Cherif Ndiaye kadroda yer almazken, Belhanda, Stambouli ve Yusuf Sarı’yı ise yedekler arasında yer almıştı.

Kaleye Goran Karacic, orta sahada Emre Akbaba ve Furkan Soyalp, kanatta Yusuf Erdoğan ve forvette Gulbrandsen’i  İstanbulspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkarmıştı. Bununla beraber Başakaşehir karşısında ise nasıl bir kadro çıkaracağı merak ediliyor

Süper Lig’de 34 maçta 66 puan toplayarak 4. sırada yer alan Adana Demirspor, Fenerbahçe’nin Türkiye Kupasını almasıyla Avrupa kupalarına katılma şansı elde edecek. Bu sezon iç sahada tam 17 maç kaybetmeyen mavi-lacivertliler, ayrı bir rekor elde etti.

Başakşehir maçıyla evindeki son maçına çıkacak olan Adana ekibi, bu sezon kendi evinde sadece Beşiktaş’a kaybetti. Adana Demirspor, Süper Lig’de kendi evinde Sivasspor, Ümraniyespor, Trabzonspor, Fatih Karagümrük, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Hatayspor, Fraport Tav Antalyaspor, Gaziantep, Kasımpaşa, Kayserispor ve Corendon Alanya maçlarında galip gelirken, Galatasaray, Arabam.com Konya, Bitexen Giresunspor ve Fenerbahçe maçlarında ise beraberlik aldı. Bu sezon ligde sadece Beşiktaş’a kendi evinde kaybetti.

Adana Demirspor, ligde 37. hafta kendi evinde Medipol Başakşehir ve son hafta maçında ise Ankaragücü deplasmanıyla sezonu bitirecek.

MONTELLA: SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İstanbulspor deplasmanında alınan galibiyet sonrası sosyal medya hesabından futbolcuları hakkında övgüyle bahsetti. Beşiktaş maçında gördüğü kırmızı kart ile birlikte bir maç cezası nedeniyle tribünden izleyen Montella, sosyal medya adresinden yaptığı açıklamada, “Sizlerle gurur duyuyorum çocuklar” açıklamasına yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.