TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sancak: Avrupa’ya gidersek farklı bir planlamamız olacak

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sancak: Avrupa’ya gidersek farklı bir planlamamız olacak

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – Süper Lig’de sezonun bitimine iki hafta kalırken, Galatasaray geride kalan haftada şampiyonluğu ilan etti. Ayrıca Ümraniye ekibi ilk düşen ekip olurken, ikinci takım henüz belli olmadı.

Bu sezon performansıyla dikkat çeken Adana Demirspor ligde 4. Olmayı garantilerken, merakla Türkiye Kupası sonucu bekliyor. Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak olan finalde sarı-lacivertlilerin kupayı almasını durumunda Adana Demirspor Avrupa kupalarında mücadele etme şansı bulacak.

Bununla birlikte şimdiden gelecek sezon için hem Avrupa, hem de şampiyonluk hedefi planları yapan Adana Demirspor’da Kulüp Başkanı Murat Sancak, gelişmeler hakkında konuştu. Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye kupasını almasını istediklerini belirten Sancak, bunun için dua ettiklerini söyledi.

Sancak, “Geldiğimiz noktada ilk 3 hedefimiz bitti artık. Beşiktaş yenilgisinden sonra 4. sıraya demir attık. Başakşehir'le aramızdaki farka da bakınca 4. sırayı garantilemiş olduk. Kalan maçları da kaybetsek yine 4.'yüz. Şimdi Fenerbahçe'ye dua ediyoruz. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nı alırsa hayırlısıyla Konferans Ligi'ne gideceğiz. Alamazsa da yapacak bir şey yok ama inşallah alır diye dua ediyoruz." Dedi.

FİNAL MAÇI 11 HAZİRAN

Süper Lig’in tamamlanmasına son iki hafta kaldı. Adana Demirspor bu hafta sonu Cumartesi günü 19.00’da kendi evinde Başakşehir’i konuk edecek. Son hafta çında ise Çarşamba günü Ankaragücü deplasmanına çıkacak. Adana Demirspor tüm dikkatini kupa finaline dikti. Final maçı 11 Haziran tarihinde İzmir’de Gürsel Aksel stadında 20.45’te oynanacak. Kupayı Fenerbahçe’nin alması durumunda, Adana Demirspor Avrupa kupalarına katılma şansı elde edecek.

SANCAK: AVRUPA’YA GİDERSEK FARKLI BİR TRANSFER PLANLAMAMIZ OLACAK

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, önümüzdeki sezon için şimdiden transfer planlaması yapmaya başladıklarını söyledi. Çekirdek kadroyu koruduktan sonra 2-3 takviyeyle yola devam etmek istediklerini belirten Sancak, “Eğer Avrupa'ya gidersek farklı bir planlama olacak, gidemezsek farklı bir transfer politikamız olacak. Yıldız değil, ihtiyaç olan yerlere adam alacağız. Bize katkı sağlayacak isimleri alacağız. Marka ya da yıldız peşinde değiliz" sözlerine yer verdi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Vincenzo Montella hakkında da açıklama yapa Sancak, “Montella ile geçtiğimiz günlerde oturup konuştuk ve sezonu bitirdikten sonra görüşmeyi kararlaştırdık. Kalmazsa yurt dışına gidecektir diye tahmin ediyorum çünkü ailesini çok özlüyor. Kalmasını arzu ederiz. Kalırsa kalır, kalmazsa da dünyanın sonu değil" dedi.

TARAFTARIMIZ MUHTEŞEM

Taraftarlarının muhteşem olduğunu da belirten Sancak, “Taraftarımız muhteşem, tek kelimeyle muhteşem. Türkiye'de ilk 4 deniliyordu ama artık ilk 5 denilecektir diye düşünüyorum. Seyirci açısından bakıldığında, yapılan hareketlerle, gelen takımlara gösterilen misafirperverlikle adından söz ettirecekler. Her geçen gün her bakımdan daha da iyi olacağız inşallah” diye konuştu.

Montella-3

Murat Sancak-3

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.