TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK, adım adım 2. Lig yolunda

TFF 3. Lig 4. Grup lideri Bitexen Adana 1954 FK'nın Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çevik, taraftarlara teşekkür ederek, 2. Lig hedeflerine odaklandıklarını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 11:26
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK, adım adım 2. Lig yolunda

Bitexen Adana 1954 FK'nın Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çevik, kulübün kuruluşundan bu yana desteklerini esirgemeyen taraftarlara teşekkür etti. Takımın TFF 3. Lig 4. Grup'ta lider konumda bulunduğunu belirten Çevik, Başkan Menderes Kutlu liderliğinde 2. Lige doğru adım adım ilerlediklerini ifade etti.

Takımın başarılarını teknik heyet ve futbolcularıyla birlikte kutlayan Çevik, önlerindeki hedefe odaklanmış durumda olduklarını vurguladı. Bergama Sportif Faaliyetler maçına verdikleri önemi belirten Çevik, takım olarak sahada en iyi performanslarını sergilemeye hazır olduklarını söyledi.

Çevik, konuşmasında aynı zamanda Adana halkının takımlarına sahip çıkmasını ve onurlu mücadelelerinde yanlarında olmasını beklediklerini dile getirdi. Takımın zirvedeki konumunu koruması ve başarı yolculuğunu sürdürmesi için herkesin desteğinin önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.