TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK'nın parolası "Şampiyonluk"

Başarısıyla ve galibiyetiyle adını sıkça duyduğumuz Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Tuygun Eren, açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 12:17
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Bitexen Adana 1954 FK'nın parolası "Şampiyonluk"

Bitexen Adana 1954 FK, son dönemlerin başarılı takımlarından biri olarak ön plana çıkıyor. Karşılaşmaların çoğundan galibiyetle ayrılan Bitexen Adana 1954 FK, iyi bir ritim tutturmuş gibi duruyor. Takımın başarısı öncelikle kendi ekipleri ve sonrasında da taraftarları açısından sevinçle karşılanıyor. Takımla ilgili Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Tuygun Eren, açıklama gerçekleştirdi.

Turuncu- beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Tuygun Eren, takımın ligde 6 karşılaşmalarının kaldığını vurguladı. Eren, kalan bu 6 maçı da galibiyetle tamamlayarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerinin altını çizerek iddialı bir konuşma gerçekleştirdi.

TFF 3. Lig 4. Grupta yer alan ve bulunduğu konumda lider durumda bulunan Adana 1954 FK ekibi, haftayı bay takım olarak ilerletti.

Şimdi sıra bir sonraki maça geldi. Bitexen Adana 1954 FK’da gözler bu pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda Tokat Belediye Plevne ile olacak olan karşılaşmaya çevrildi. Takımın bu maçı da galibiyetle bitirmesi ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşması bekleniyor.

LİGDE PAROLA “ŞAMPİYONLUK”

Yönetim Kurulu Üyesi Tuygun Eren, lige parolalarının şampiyonluk olduğunu ve bu motivasyon ile lige girdiklerini, bu hedeflerine ulaşmak için de takım olarak tek vücut olduklarını kaydetti.

EREN: TAKIMIMIZI 2. FUTBOL LİGİNE ÇIKARTMAKTA OLDUKÇA KARARLIYIZ

Eren, konuşmasının devamında şu cümlelere yer verdi:

“Başkanımız Menderes Kutlu başta olmak üzere; yönetim kurulumuz, teknik kadromuz, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımızla adeta birbirimize kenetlendik. Takımımızı 2. Futbol Ligine çıkartmakta oldukça kararlı ve bu kararlılığımızın da arkasındayız. Biz halkın takımı, sokağın sesiyiz. Başarı için takımımızda da herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapıyor. İstediğimiz hedefe ulaşacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.