TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK U-18 Takımı Nevşehir'de grup şampiyonu oldu

Bitexen Adana 1954 FK'nın U-18 takımı, Nevşehir'de düzenlenen Grup Şampiyonasında başarılı bir performans sergileyerek grup birincisi oldu. Şimdi gözler, Kayseri'de gerçekleşecek olan Grup Müsabakalarına çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 12:49
Kaynak: SERHAT AKARSU
Bitexen Adana 1954 FK U-18 Takımı Nevşehir'de grup şampiyonu oldu

Bitexen Adana 1954 FK'nın U-18 takımı, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Adana Şampiyonluğuna imza atan Turuncu-Beyazlı ekip, Nevşehir'de Grup Şampiyonluğuna da ulaştı.

07-10 Mayıs 2024 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleşecek olan Grup Müsabakalarına iddialı hazırlanan Bitexen Adana 1954 FK'nın U-18 takımı, burada Ankara Sincan Belediye, Ankara Gölbaşı Belediye, Adana Çukurova Press Havuzlubahçe, Niğde Belediye ve Samsun Çarşamba ekipleri ile karşılaşacak.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Turuncu-Beyazlı ekibin Altyapı Teknik Sorumlusu Reşat Yılmaz, başarıya imza atan takımını tebrik etti. Yılmaz, "Bu başarımızı her daim yanımızda olan başkanımız Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyelerimize armağan ediyorum. Başarımız dur-durak bilmeden devam ediyor. Hedef Türkiye Şampiyonluğu. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Turuncu-Beyazlı ekibin Altyapı Teknik Sorumlusu Reşat Yılmaz

Yılmaz, başarının arkasındaki sırrı ise şu şekilde açıkladı: "Başarımızın temelinde disiplinli ve planlı bir çalışma yatıyor. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Bu sayede hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz."

ADANA'DAN TÜRKİYE'YE

Bitexen Adana 1954 FK'nın U-18 takımı, Adana futboluna büyük bir gurur yaşatıyor. Turuncu-Beyazlı ekip, Kayseri'de yapılacak Grup Müsabakaları'nda da başarılı sonuçlar alarak Türkiye Şampiyonluğu'na uzanmak istiyor.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.