TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bitexen Adana 1954 FK yoluna kazanarak devam ediyor

Bitexen Adana 1954 FK, son olarak oynadığı Sultanbeyli Belediyespor'u 2-0 yendi ve konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Bitexen Adana 1954 FK'nın Yönetim Kurulu Üyesi Bora Dağlıoğlu, sıradaki maçları da kazanacaklarına inandıklarını vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 11:23
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Bitexen Adana 1954 FK yoluna kazanarak devam ediyor

Özellikle son zamanlardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Bitexen Adana 1954 FK, son olarak oynadığı maçta da Sultanbeyli Belediyespor'u 2-0 yendi.

Konuyla ilgili Bitexen Adana 1954 FK'nın Yönetim Kurulu Üyesi Bora Dağlıoğlu, takımın başarısından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Dağlıoğlu, deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor'u 2-0 yenerek galip olan takımını kutladı ve başarılarının devamını diledi.

DAĞLIOĞLU, TARAFTARLARA DA AYRICA TEŞEKKÜR ETTİ

TFF 3. Lig 4. Grupta zirvede yer alan Turuncu-Beyazlı Bitexen Adana 1954 FK ekibinin Yönetim Kurulu Üyesi Bora Dağlıoğlu, Sultanbeyli deplasmanında takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarına da ayrıca teşekkürlerini iletti.

DAĞLIOĞLU: YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve engelleri bir bir aştıklarını vurgulayan Dağlıoğlu, "Şimdi sırada Güneş Holding Çankaya var” dedi. Bu maçı da kazanacaklarına inandıklarının altını çizen Dağlıoğlu, açıklamasının devamında şunları belirtti:

“Pazar günü saat 14.00'de Tarsus Şehir Stadı’nda da her zaman olduğu gibi yine herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Adım adım ikinci lige yürüyoruz. Yolun sonu şampiyonluk" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.