TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Konyaspor Deplasmanında

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'un konuğu oluyor. Fenerbahçe'nin kritik mücadelesi öncesinde gözler, yıldız oyuncular Dzeko, Szymanski, Tadic ve Batshuayi'de. İsmail Kartal'ın öğrencileri, galibiyet hedefiyle Konya Büyükşehir Stadyumu'nda sahaya çıkacak. Mücadele, Bahattin Şimşek'in yönetiminde saat 20:00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
Fenerbahçe Konyaspor Deplasmanında

Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanına çıkıyor. İsmail Kartal ve öğrencileri, sezonun sona ermesine haftalar kala hata yapmak istemiyor. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetirken yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Fenerbahçe’de kritik mücadele öncesinde gözler Dzeko, Szymanski, Tadic, Batshuayi gibi yıldız oyunculara çevrildi. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Konyaspor maçını kazanarak Galatasaray ile puan farkını kapatmayı hedefliyor.

Fenerbahçe bu sezon etkili hucüm hattıyla dikkat çekiyor. Sezonun en golcü takımı olan sarı-lacivertliler, rakip fileleri 89 kez sarsarken kalesinde ise sadece 31 gol gördü. Fenerbahçe’nin rakibi Konyaspor ise düşme hattından uzaklaşmak için sahadan puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. Konyaspor ligde oynadığı son 2 karşılaşmayı kaybederken Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkış yakalamayı planlıyor.

Konyaspor - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Süper Lig’de heyecan Konyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasıyla devam ediyor. Haftanın kapanış mücadelesi bugün saat 20:00’de başlayacak. Bahattin Şimşek’in düdük çaldığı karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında kazanması durumunda puanını 92’ye yükseltecek.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i şu şekilde: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesi iki eksik var. Sarı-lacivertli takımda tedavileri süren Jayden Oosterwolde ve İsmail Yüksek forma giyemeyecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.