TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesislerinde başladı. İşte konuşulan konu başlıkları:

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2024 15:08
Kaynak: İHA
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Toplantıya, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı. Divan toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla toplantı başladı.
Bugünkü toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu faaliyet raporları okunacak. Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporları hakkında görüşmeler yapılacak.

Fenerbahçe'nin borcu 11 milyar 466 milyon TL

Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, sarı-lacivertli kulübün borcunun 11 milyar 466 milyon TL olduğunu açıkladı.
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılıyor. Toplantıda konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, 1 Haziran 2023-31 Ağustos 2023 dönemin ilişkin mali tablo hakkında bilgiler verdi. Kulübün Varlıklar toplamının 6 milyar 252 milyon TL olduğunu belirten Vodina, net gelirin 2 milyar 508 milyon, giderlerin 1 milyar 701 milyon TL, finansman giderleri 485 milyon TL, dönem karı da 304 milyon TL olduğunu ifade etti. Vodina, kulübün borcunun da 11 milyar 466 milyon TL olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Haziran ayında yeni bir başkanımız ve yeni bir yönetimimiz olacak"

 "Çifte standardın ortadan kalkması tek arzumuz"
"Sadettin Saran, benim bir dönem daha devam etmem gerektiğini ve kendisinin aday olmak istemediğini söyledi. Ben de devam etmeyi düşünmediğimi ve aday olmasının iyi olacağını söyledim. İmzayı toplamasının gerekli olduğunu biz söyledik."

 "Çağlar, Fenerbahçe'de oynayabilmek için Atletico'dan alacağı imza parasının büyük bölümünden vazgeçti."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.