TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Heyecan dorukta! Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda?

Dünya 1 numarası ve son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Hollanda maçına çıkıyor. Maçın yayınlanacağı kanal ve detaylar belli oldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
Heyecan dorukta! Türkiye - Hollanda voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye'nin en sevdiği spor dallarından biri olan voleybolda heyecan dorukta! Dünya 1 numarası ve son şampiyon A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Hollanda'yı yenerek 22 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmak ve Milletler Ligi'nde yükselişine devam etmek istiyor. Peki bu heyecan dolu maçı hangi kanaldan izleyebileceğiz? Maçın yayın bilgileri ve detaylar haberimizde...

Son Kadınlar Milletler Ligi (VNL) şampiyonu ve dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nin ikinci maçında Hollanda ile kozlarını paylaşıyor. Japonya mağlubiyetini unutturmak isteyen Ay-yıldızlı temsilcimiz, Hollanda karşısında parkeden zaferle dönmeyi hedefliyor.

TÜRKİYE - HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN?

Antalya Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma, 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak. Filenin Sultanları, bu önemli maçta taraftarlarının desteğiyle galibiyet arayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Milletler Ligi’nin açılış mücadelesinde Bulgaristan’ı 3-0’la geçen Hollanda, Filenin Sultanları’nın ikinci rakibi oldu. Türkiye - Hollanda mücadelesi TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hollanda karşılaşmasının ardından Türkiye, İtalya ve Fransa takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları, bu maçları da galibiyetle tamamlayarak finaller yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor.

FİLENİN SULTANLARI JAPONYA'YA YENİLDİ, HOLLANDA KARŞISINDA GALİBİYET ARIYOR

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Milletler Ligi’nde Japonya karşısında parkeden 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. İlk set Japonya’nın 23-25 üstünlüğüyle tamamlanırken, ikinci sette ise Milliler etkili oyunlarına rağmen 21-25 kaybetti.

Üçüncü sette, taraftarın da etkisiyle durumu 2-1’e getiren temsilcimiz, dördüncü sette rakibine şans tanımadı ve 25-22 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Ancak, Milletler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Ay-yıldızlılar, final setinde rakibine 11-15 mağlup oldu.

HOLLANDA İLK MAÇINI KAZANDI

Kadınlar Milletler Ligi'nin (VNL) birinci haftasının Antalya etabındaki açılış maçında Hollanda, Bulgaristan'ı 3-0 yenmeyi başardı. Hollanda’da Buijs, Lohuis ve Plak gibi oyuncular etkili performanslarıyla dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.