TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul'da yarı maraton için trafiğe kapatılacak yollar

İstanbul'da düzenlenecek Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle, 28 Nisan Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
İstanbul'da yarı maraton için trafiğe kapatılacak yollar

İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu için, 28 Nisan Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında belirlenen yollar ve alternatif güzergahlar şu şekilde:

Sahil Kennedy Caddesi Güney Yol Samatya Varyant ile Yenikapı Etkinlik Alanı arası, ve Sahil Kennedy Caddesi Kuzey Yol Namık Kemal Varyant dönüşleri saat 02.00'den etkinlik sonuna kadar trafiğe kapatılacak.

Galata Köprüsü, Ayvansaray, Mürselpaşa, Abdulezelpaşa, Ragıpgümüşpala ve Reşadiye caddeleri, Ankara Caddesi (Hamidiye Caddesi kavşağı ile Reşadiye Caddesi kavşağı arası), Ankara Caddesi Ebu Suud Caddesi kavşaktan Sirkeci istikameti, Sahil Kennedy Caddesi (Samatya varyant ile Sirkeci ışıklar arası), Namık Kemal Caddesi Sahil Kenndy Caddesi'ne katılım, Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi Sahil Kennedy Caddesi'ne katılım, Sahil Kenndy Caddesi Kuzey Yol Avrasya Tüneli Aksaray ayrımları ile Namık Kemal varyant arası ve Avrasya Tüneli acil çıkışları saat 04.30'dan etkinlik sonuna kadar trafiğe kapatılacak.

Ayrıca, Sirkeci arabalı vapur seferleri 06.00-13.30 saatleri arasında durdurulacak, tramvay seferleri ise Beyazıt ve Kabataş arasında geliş-gidiş olarak 07.00-13.30 saatleri arasında yapılamayacak.
Yol kapatmaları ve alternatif güzergahlar, yarışın güvenli ve düzenli bir şekilde gerçekleşmesi için alınan önlemler arasında yer alıyor. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ve şehri ziyaret edecek olanlar bu durumdan etkilenmemesi için planlarını önceden gözden geçirebilirler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.