TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Leicester Kadın Futbol Takımı teknik direktörü Willie Kirk, ilişki iddiasıyla görevden alındı

İngiltere'nin ünlü futbol kulüplerinden Leicester City'nin kadın futbol takımının teknik direktörü Willie Kirk, bir oyuncusuyla ilişki yaşadığı gerekçesiyle görevinden alındı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
Leicester Kadın Futbol Takımı teknik direktörü Willie Kirk, ilişki iddiasıyla görevden alındı

İngiltere'de, Leicester Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Willie Kirk, bir kadın oyuncusuyla ilişki yaşadığı gerekçesiyle görevinden alındı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Kirk'ün oyuncusuyla profesyonel bir ilişki yaşadığına dair ciddi endişeler olduğu belirtildi.

Leicester City Women kulübü, konuyla ilgili olarak detaylı bir iç soruşturma başlattıklarını ve bu süreçte Kirk'ün görevine son verildiğini duyurdu.Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Kirk'ün kulüp davranış kurallarını ihlal ettiği ve bu nedenle görevine son verildiği belirtildi.

Açıklamada, "Willie'nin kulübün davranış kurallarını ihlal ettiği tespit edildi. Bu pozisyondaki görev süresinin artık kabul edilemeyecek derecede ihlal edildiği için Willie görevinden alındı" ifadelerine yer verildi. Detaylı bir iç soruşturma başlatıldığı ve oyuncuların ve personelin iyi bir şekilde desteklendiği ve korunduğu vurgulandı. Willie Kirk, Leicester Kadın Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğünü üstlenmeden önce Everton Kadın Futbol Takımı'nın başında görev yapmıştı. Kirk'ün görevden alınmasıyla ilgili daha fazla detay henüz kamuoyuna açıklanmadı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.