TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okan Buruk İcardi kalacak mı sorularını yanıtladı

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2023 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2023 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Okan Buruk İcardi kalacak mı sorularını yanıtladı

(Haber Merkezi )- Spor Toto Süper Lig'in 2022-23 sezonunda Galatasaray'ı şampiyonluğa ulaştıran Teknik Direktör Okan Buruk; şampiyonluk, takım planlaması, transferler ve birçok konu hakkında açıklamalar yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 2022-23 sezonunda zafere ulaşan takım Galatasaray olurken başarılı teknik adam Okan Buruk kariyerindeki ikinci şampiyonluk sevinicini yaşadı.

Galatasaray'da hem futbolcu hem de teknik direktör olarak şampiyon olan Okan Buruk, TV100'de Az Önce Konuştum programında soruları yanıtladı.

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"HAK EDİLMİŞ ŞAMPİYONLUK"

"Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin şampiyon olması lazımdı. 2.44 ile şampiyon olduk. Başakşehir ile şampiyon olduğumda puan ortalaması 2.10'du. Biz hep böyle 23 üzerinden gittik. Başlığımızı 23 üzerinden attık. Mucizevi bir şey oldu. Hiçbir şey mucize değil bu ligde ama geçen seneyi 13. sırada bitirdik, bu sene şampiyon olduk. Hak edilmiş şampiyonluk başlığını atarım. Fenerbahçe ve Beşiktaş da başarılı baktığında. 3 takım başarılı oldu, 1'i daha başarılı oldu. Aslında ilk antrenmanda konuştuğum insanlar yok şu an. Kampa gittiğim kadro bu kadro değil. İlk kampımızın kadrosundan 2-3 kişi kaldı.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.