TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor - Başakşehir Maçı Heyecanı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final mücadelesi kızışıyor! Trabzonspor, PAPARA PARK'ta Başakşehir'i konuk edecek. İşte maçın detayları ve merak edilenler...

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
Trabzonspor - Başakşehir Maçı Heyecanı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Türkiye Kupası heyecanı devam ederken Trabzonspor, Papara Park'ta Başakşehir'i misafir ediyor. Maçın detayları ve muhtemel 11'leri merak ediliyor. İşte Trabzonspor - Başakşehir maçının saati, yayın kanalı ve diğer detaylar...

Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor, evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Abdullah Avcı'nın önderliğindeki Trabzonspor, Süper Lig'deki performansıyla dikkat çekiyor.

trabzonspor- başakşehir

Trabzonspor - Başakşehir maçının saati ve yayın kanalı

Maç, 28 Şubat Çarşamba günü saat 17.30'da A Spor'da canlı olarak yayınlanacak. Bu heyecan dolu mücadeleyi izlemek için futbolseverler ekran başına geçecek.

Trabzonspor'un Muhtemel 11'i

Trabzonspor'un muhtemel 11'inde Uğurcan, Menier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Bardhi, Visca, Trezeguet, Enis gibi isimler yer alacak. Başakşehir'in ise Muhammed, Dubois, Opoku, Hamza, Lima, Berkay, Aleksic, Davidson, Deniz, Figueiredo, Piatek gibi oyuncuları sahada olacak.

Trabzonspor, kupada 9 kez şampiyonluk yaşadı ve bu kez de kupayı müzesine götürmek için sahada olacak. Maçın hakemi Kadir Sağlam olacak ve yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacaklar.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.