TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı ile renklendi

2. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın etkinliklerinde hemşerileriyle bir araya gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; konuklara, Adanalılara ve karnavalın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.
Cumartesi günü gerçekleştirilen ve yıllarca unutulmayacak muhteşem görüntülere sahne olan Portakal Çiçeği Karnavalı Korteji’ne eşi Nuray Karalar’la birlikte katılan Başkan Zeydan Karalar, Adanalıların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı. Atatürk Caddesi Kuyumcular Çarşısı önünden başlayan kortej yürüyüşü boyunca karnaval coşkusu en üst seviyeye çıktı, uzun yıllar akıllarda kalacak renkli görüntüler oluştu. Başkan Zeydan Karalar hemşehrilerine ve katılımcılara karanfil dağıttı.
Adana’nın eşsiz güzelliklerinin Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılmasında önemli katkı sağlayan Portakal Çiçeği Karnavalı boyunca, amaca ulaşılması yolunda yoğun çaba harcayan Başkan Zeydan Karalar, eşi benzeri olmayan portakal çiçeği kokusunu dünyada yaşayan her insanın mutlaka hissetmesi gerektiğini söyledi.

Oluşturulma Tarihi: 21 Nisan 2024, Pazar 17:00
Güncellenme Tarihi: 21 Nisan 2024, Pazar 17:00
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
DİĞER İÇERİKLER
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.