TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atika Teyze'nin hayali gerçek oldu: Arabada müzik dinleyerek gezdi!

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, huzurevinde kalan Atika Teyze'nin arabada müzik dinleyerek gezmek isteğini yerine getirdi. Bakan Göktaş da teyzenin mutluluğunu paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 14:04
Kaynak: SERHAT AKARSU

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, huzurevinde kalan Atika Teyze'nin isteğini yerine getirerek onu mutlu etti. Atika Teyze, arabada müzik dinleyerek gezmek istediğini ifade etti. İl Müdürlüğü bu güzel talebi geri çevirmeyerek Atika Teyze'yi arabayla gezdirdi ve istediği müzikleri dinletti.

ATİKA TEYZE'NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bu güzel anları "X" adlı sosyal medya uygulaması üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Huzurevimizde kalan çınarlarımızdan Atike Teyzemiz “Arabada müzik dinleyerek gezmek istiyorum” dedi. Bizler de isteğini yerine getirip onu mutlu etmek için, hem arabayla gezdik hem de istediği parçaları dinlettik."

Atika Teyze'nin hayali gerçek oldu Arabada müzik dinleyerek gezdi! 2

BAKAN GÖKTAŞ DA PAYLAŞIMI BEĞENDİ

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün paylaşımını gören Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da teyzenin mutluluğuna ortak oldu. Bakan Göktaş, teyzeye şu mesajla seslendi:

"Atike teyzem ellerinden öperim. Gülümseyen yüzünle günümüz şen oldu. :) Yaşlılarımıza sadece şefkatli bir bakım vermekle kalmayıp isteklerini ve hayallerini yerine getirmeyi de vazifemiz olarak görüyoruz. Senin mutluluğun ve hayır duan bizim en büyük hazinemiz."

Atika Teyze'nin hayali gerçek oldu Arabada müzik dinleyerek gezdi! 3

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ GELDİ

Müdürlüğün paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Kullanıcılar, Atika Teyze'nin mutluluğuna ortak oldu ve müdürlüğün bu güzel davranışını takdir etti.

Kaynak: SERHAT AKARSU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.