TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcaktan kaçan Adanalılar, soluğu AVM'lerde aldı

Adana'da sıcaklığın en üst seviyelere ulaştığı şu günlerde, vatandaşlar hafta sonu serinlemek için soluğu AVM'lerde aldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2023 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2023 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sıcaktan kaçan Adanalılar, soluğu AVM'lerde aldı

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) - Adana'da hafta sonu 35 dereceyi bulan sıcaklık, yüzde 80 varan nemin de etkisiyle 40-45 derece düzeyinde hissedildi. Sıcaktan bunalan vatandaşlar, AVM'lere koştu.

Hafta sonlarını daha çok Seyhan Baraj Gölü çevresinde piknik yaparak geçiren Adanalılar, son bir aydır olduğu gibi geçtiğimiz haftanın son günün de kavurucu sıcaktan kurtulmak için soluğu AVM'lerde aldı.

avm-2

Sabah saat 10.00 sıralarında açılan AVM lerdeki doluluk oranı, ilerleyen saatlerde artarak çoğaldı. Alışveriş yapmayan ziyaretçi sayısının daha fazla olduğu AVM'lerde çok sayıda kişi, kapanış saatlerine kadar zaman geçirdi.

Deniz veya yaylaya gidemediklerini belirten bazı vatandaşlar, "Evde otursak akşama kadar klima çalıştırmak zorunda kalacağız. Elektrik faturalarına zaten yetisemiyoruz. Biz de çareyi AVM'lere gelmekte buluyoruz. Hiç olmazsa gün boyu burada soluklanabilecegimiz bir ortam buluyoruz" dediler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.