TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İki ekip için kritik maç

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2024 17:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 17:14

Adanaspor, ligin 31. Hafta maçında deplasmanda Ahlatçı Çorum FK ile karşılaşacak. Maç zorlu hem de iki ekip için de zorlu olacak. Çünkü Çorum ekibi şuan üçüncü ve ikinci olan Göztepe ekibinin kaybetmesini ve kendisinin de kazanarak ikinci olmayı bekliyor. Ya da o olmasa sezonu üçüncü tamamlayıp play-off’ta doğrudan final oynamak..

Kentimizin köklü ekibi Adanaspor ise düşme potasında ve zorlu bir viraja girdi. Kalan maçları da zorlu geçecek. İşi çok ama çok zor.. Kendisinin yapması gereken kalan maçları kazanmak ve rakiplerinin puan kaybetmesi.. Biraz zor ihtimal olsa da yapacak bir şeyi yok. Sonuçta lig zorlu bir maraton ve kaçan her puan böyle sezon sonunda çok aranıyor.

Son haftalarda her ne kadar Eyüpspor’u yense de, Gençlerbirliği ve Bodrum ekiplerinden de birer puan alsa da yeterli olmadı. Özellikle geçtiğimiz hafta Bodrum maçında 86’nci dakikaya kadar 1-0 öndeydi ve sonrasında yediği gol ile iki puanı heba etti. Öncesinde Gençlerbirliği maçında yine çok basit pozisyonlar heba edildi. Tüm bunlar bir araya gelince şu anki urum ortaya çıktı.

Artık geçmiş geride kaldı. İleriye bakmak lazım.. Şimdi zorlu bir süreç yaşayan Adanaspor’un kalan maçlarına çok iyi hazırlanması ve mutlak galibiyetler alamsı gerekiyor. 70 yıllık tarihe sahip bir kulübün düştüğü durum gerçekten de hepimizi üzüyor.

Bu hafta oynayacağı Çorum maçı ise ayrı bir zorluk içerisinde olacak. Çünkü iki ekibin de hedefleri var ve şansları devam ediyor. Puan kaybı hiç birine yaramayacak. Çok zorlu ve mücadelesi bol bir maç olacağı kesin. Artık iyi olan kazanacak. Adanamızın güzide ekibinin puan yada puanlar alıp, kalan maçlarda da toplayacağı puanlarla ligde kalmasını diliyoruz. Başarılar dileğiyle..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.