TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçan puanlar

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2024 15:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 15:58

Adana Demirspor, Süper Lig 32. Hafta maçında kendi evinde Kayserispor’u konuk etti ve maç golsüz beraberlikle sonuçlandı. Maç kendi evindeydi ve belki ilk yarı dengeler eşitti ancak ikinci yarı Adana Demirspor, rakibine göre çok üstün oynadı ve yakaladığı çok sayıda pozisyonu ise değerlendiremedi.

Rakibin de ikinci yarı beraberliğe oynaması bariz bir şekilde belliydi. Savunma yaparak gol yemeyip, uzun paslarla rakip kalede gol aram istediler. Tabi Adana Demirspor’un buna izin vermeyeceğini düşünemediler bence..

Adana Demirspor’un eksiği sadece goldü. Ne yazık ki Balotelli pek etkili olamadı. Emre Akbaba net pozisyonu kaçırdı. Youcef Atal ve Mendoza yine aynı şekilde goller kaçırdı. Yani müthiş bir oyun vardı ancak gol eksikti. Burada bizim için olan kaçan puanlara oldu.

Çünkü Adana Demirspor, bu sezon yine Avrupa arenası için ilk 5 içerisinde yer almanın hesabını yapıyor. Ancak şuan kaybedilen hedeften uzaklaştırıyor. Sonuçta lig kısalıyor yani sezon sonuna doğru gidiyoruz.

Şimdi önümüzde Samsunspor, Galatasaray, İstanbulspor, Gaziantep FK, Antalyaspor ve Başakşehir şeklinde maçlarımız var. Çoğu zorlu olacak gibi.. Artık her maçın önemi daha büyük ve kaçan puanlar hedeften uzaklaşma anlamına geliyor.

Adana Demirspor son haftalarda iyi bir grafik ile puanlar toplayıp Avrupa kupalarına adım adım yaklaşması lazım. Bu yolda da özellikle evimizdeki maçlarda puan kayıpları yaşamamalıyız. Deplasmanlarda da alabileceğimiz maksimum puanları toplamalıyız.

Evet! Lig daralırken, heyecan da artıyor. Avrupa hedefi olan kentimizin güzide ekibi Adana Demirspor’un artık puan kayıpları yaşaması lazım. Kaçan puanlar, sezon sonu çok şey kaybettirir. Ekibimizin kalan maçlardan puanları toplayıp Avrupa macerasına katılmasını diliyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.