TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zorlu süreç

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2024 16:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 16:46

TFF 1. Ligde son 7 hafta kalırken, ligde yer alan kentimizin güzide ekibi Adanaspor, düşme potasında bulunuyor. Son yıllarda bu sıkıntı her sezon sonlarında yaşanıyor ve şanstır diyelim ligde kalıyor. Ancak bu sezon biraz daha sıkıntılı gibi bir gidişat görmekteyiz.

Şimdi Adanaspor’un ara sonrası 28. hafta maçında rakibi lider Eyüpspor olacak. Eyüp sonrası Gençlerbirliği, Bodrum, Çorum, Manisaspor, Altay ve son hafta Bandırma maçlarını görmekteyiz. Eyüpspor lider..

Çorum, Bandırma, Bodrum, Gençlerbirliği play-off potası hesabında ve Manisaspor düşme potasında uzaklaşmanın peşinde.. Yani kalan 6 maç çok zorlu olacak. Altay maçı ise iyi oynarsa Adanaspor alır.. Yani şöyle baktığımızda Adanaspor’u çok zorlu bir süreç bekliyor.

Her puan çok ama çok önemli.. Şuan Adanaspor ile birlikte 27 puanlı Tuzlaspor ve Şanlıurfaspor ekipleri var. Şanlıurfa’nın bence kadrosu iyi ve kalan maçlarına baktığımızda Adanaspor ile aynı gibi.. Tuzla ekibinin maçları biraz daha kolay gibi ama onun da aynı diyebiliriz.

Kadrolara baktığımızda ise bence Şanlıurfaspor’un kadrosu daha güçlü.. O bakımdan Adanaspor, kalan maçlara çok iyi hazırlanmalı ve her bir puan dahi olsa mutlaka almaya çalışmalı.. Yoksa kaybedeceği her puan ve rakiplerinin alacağı her puan aradaki farkı açacak ve düşme tehlikesi daha da artacaktır.

Evet! Ligde sezon sonuna doğru gidildikçe üst ve alt sıralar şekillenmeye başladı. Maçlar daha zorlaşıyor, stres daha da artıyor. Hiçbir ekibin hata yapma şanı kalmadı. Her puan büyük önem taşıyor.

Ligde yer alan ve düşme potasına giren kentimizin köklü ekibi Adanaspor için zorlu bir süreç söz konusu.. Umarız bir seri ile düşme potasından uzaklaşır ve sezon sonu ligde kalır..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.