TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

1-F sınıfında Okuma Bayramı heyecanı

Adana Çukurova ilçesinde başarılı eğitim ve öğretimiyle gözde bir okul olan Emine Sapmaz ilkokulu 1-F sınıfı öğrencileri okuma-yazma öğrenmenin heyecanını etkinlikle sahneye taşıdılar.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
1-F sınıfında Okuma Bayramı heyecanı

İlkhaber Gazetesi'nden Firdevs ARSLAN'nın haberine göre; 1-F sınıfının minikleri sınıf öğretmenleri  Yaşar Cıncık gözetiminde şiirler okuyup, şarkılar söylediler, aileleri de öğrencilerinin heyecanına ortak oldu. Okuma Bayramında 1-F sınıfı öğrencileri dönem boyunca öğrendikleri okuma yazma becerisini sergilediler. Hazırladıkları şiir ve müzikli oyun gösterileriyle göz doldurdular. Çukurova’nın parlayan yıldızı Emine Sapmaz ilkokulu  toplantı salonunda ilkokula yeni başlayan 1-F sınıfı Okuma Bayramı düzenledi. Heyecanları yüzlerine yansıyan öğrenciler pistte başarılı bir performans sergiledil. Okumaya başlayan 1-F sınıfı öğrencilerinİ, program sonunda sınıf öğretmenleri  Yaşar Cıncık madalya takarak ödüllendirdi. 1-F sınıfı okuma bayramı sunumlarını 1-F sınıfı öğrencilerinden Rüya Akgüneş yaptı Akgüneş  başarılı sunumlarından dolayı bol bol alkış aldı.

Emine Sapmaz  ilkokulu 1-F sınıfı öğretmeni  Yaşar Cıncık duygularını şöyle ifade etti:

“Sınıf öğretmenlerinin en çok yorulduğu en çok umutsuzluğu kapıldığı, kendini bazen yetersiz hissettiği  , fakat her şeye rağmen en sevdiği sınıf birinci sınıftır. Biz öğretmenler çamura şekil veren heykeltraşlar gibiyiz . Birinci sınıfın işe başladığımız bu noktada ayrı bir önemi var . Her çocuk biz öğretmenler için yeni bir heyecan , yeni bir başlangıçtır. Öğrencilerimiz mutlu sonun kahramanlarıdır. Bugün de mutlu bir sonun başlangıcıdır. Gelecekte büyük başarıların ilk adımıdır. Öğrencilerin telaşı başka, velilerimizin heyecanı başka, öğretmenin gururu bambaşkadır. Küçük ellerin ilk zafere imza attıkları gündür bugün.  Her çocuk yaşam sevincidir. Çocuk tatlı bir telaş ve her zaman mutlu sonun kahramanıdır. Yavrularımızın okumayı söktüğü bugün de mutlu sonun en yeni başlangıcıdır. Okumanın, yazmanın her türlü beceriyle donanmanın ve tüm bu birikimleri göstermenin ilk mutluluğu  bugün bizim okuma bayramımızdır. Velilerime ve öğrencilerime hayatlarının her aşamalarında  başarı ve mutluluk diliyorum . Ayrıca okuma  bayramımız nedeniyle salonumuzu organize eden süslemelerini yapan sınıf temsilcimiz  Fatoş Buttanın’a, Kardelen Sönmez’e  ve  velilerime çok teşekkür ediyorum.” 

okuma bayramı

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.