TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da asayiş uygulamaları devam ediyor

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 442 kişi yakalanırken, 112 kişi tutuklandı. Operasyonlar kapsamında çok sayıda silah ve araç da ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
Adana'da asayiş uygulamaları devam ediyor

Adana Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlulara karşı mücadelesini sürdürüyor. 6-12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 442 kişi yakalandı ve bunlardan 112'si tutuklandı. Yakalananların arasında 33 hırsızlık suçundan tutuklananlar bulunuyor.

Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetim ve operasyonlarda, 17 ruhsatsız tüfek, 2427 fişek, 73 adet ruhsatsız tabanca, 12 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca, çalıntı olduğu tespit edilen 17 motosiklet, 3 araç ve 1 elektrikli bisiklet de ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında 97 şahsa idari para cezası uygulanırken, yasadışı kumar suçundan işlem yapılan 5 iş yerine de müdahale edildi. Emniyet Müdürlüğü, kentte suç işlenmesinin önüne geçmek ve vatandaşların huzur içinde yaşamasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

adana emniyet müdürlüğü

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.