Adana'da 'bu kadar da olmaz' dedirten görüntü: Rampa var, geçiş yok

Adana Seyhan'da engelliler için yapılan rampanın son hali tepki çekti. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan rampanın önü, yine belediye tarafından konulan sinyalizasyon direği ve pano betonuyla kapatıldı. Vatandaşlar, "Bisikletle bile geçilmiyor" diyerek duruma isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2025 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2025 10:19
Kaynak: İHA

Adana'da kaldırımdaki engelli rampasının belediye tarafından konulan reklam panosu betonu ve sinyalizasyon direği ile engelliler için geçilmez hale gelmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

ÖNCE DİREK DİKİLDİ, SONRA BETON DÖKÜLDÜ

Merkez Seyhan ilçesi Ray Sokağın Mithatpaşa Mahallesi'nde kalan bölümünde kaldırıma Adana Büyükşehir Belediyesi engelliler için rampa yaptı. Ancak belediye rampanın devamına önce sinyalizasyon direği dikti, daha sonra da kaldırıma reklam panosu direklerinin tutması için beton döktü. Yapılan bu çalışmalarla engelli rampası engelliler için kullanılamaz hale gelince vatandaşlar tepki gösterdi.

Adana'da 'bu kadar da olmaz' dedirten görüntü Rampa var, geçiş yok 2

"BEN BİSİKLETLE GEÇEMİYORUM, ENGELLİ ARACI NASIL GEÇECEK"

Mustafa Ağır adlı vatandaş, "Bu görüntü hiç uygun değil. Zaten hiç yakışmamış. Buradan ben bisikletle geçemiyorum. Oradan engelli aracı nasıl geçecek. Ben oradan çok geçtim. Bisikletimi oraya çok çarptım. Oradan geçme imkanımız yok" dedi.

Adana'da 'bu kadar da olmaz' dedirten görüntü Rampa var, geçiş yok 3

Hüseyin Çerçi ise, "Bence burası olmamış. O rampayı düzeltmeleri gerekiyor. Bu şekilde olmaz. Ben yaya olarak oradan geçmeye çalışırım ancak biraz daha yaşlansak geçemeyiz" diye konuştu.

Ali Yeşil de, "Burası için ne söyleyebilirim. Belediyenin işi ve onların düşünmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Adana'da 'bu kadar da olmaz' dedirten görüntü Rampa var, geçiş yok 4

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.