TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana'da toplu taşımada klima açma zorunluluğu başlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre Adana'da toplu taşımalarda klima açma zorunluğu 1 Mayıs itibariyle başlıyor! Klimaların 08.00 - 20.00 saatleri arasında zorunlu olarak açılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
Adana'da toplu taşımada klima açma zorunluluğu başlıyor

Adana'da toplu taşıma araçlarında yaşanan sıcak havalardan dolayı zor durumda kalan yolcuların şikayetleri üzerine klima zorunluluğu başlıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Otobüs Şube Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, 1 Mayıs itibariyle toplu taşıma araçlarında klima açma zorunluluğu getiriliyor.

adana toplu taşıma klima

Yapılan açıklamaya göre, Adana'da sefer yapan toplu taşıma araçlarında klimaların 08.00 ile 20.00 saatleri arasında zorunlu olarak açık olması gerekecek. Bu uygulamanın, Adana'da yaşayan vatandaşların seyahat deneyimini daha konforlu hale getirmeyi amaçladığı tahmin ediliyor.

Sıcak havalarda yoğun seferlerde seyahat eden yolcular için oldukça önemli bir adım olan bu uygulama, toplu taşıma araçlarında seyahat edenlerin rahat ve ferah bir ortamda seyahat etmelerine katkı sağlayacak. Adana'da yaşayan vatandaşlar, kavurucu sıcaklarda klima açma zorunluluğuyla birlikte toplu taşıma araçlarında konforlu bir şekilde seyehat edebilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.