TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Seyhan İlçe Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentteki suçla mücadelesini sürdürerek hakkında çeşitli suçlardan aranan 282 şüpheliyi yakaladı. Güvenlik operasyonunda 36 kişi tutuklandı, çok sayıda silah ve kaçak malzeme ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2024 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2024 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
Adana Seyhan İlçe Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor

Adana'nın Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, son bir hafta içerisinde kentte huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla gerçekleştirdiği operasyonlarda önemli başarılara imza attı. Emniyet ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 282 şüphelinin peşine düştü ve onları yakaladı. Bu operasyonların sonucunda 36 kişi tutuklanırken, 8'i ruhsatsız silah bulundurmak suçundan, 28'i ise çeşitli suçlardan tutuklandı.

Operasyonlar sırasında ise çok sayıda silah ve kaçak malzeme ele geçirildi. Toplamda 33 ruhsatsız tabanca, 8 kurusıkı tabanca, 12 ruhsatsız tüfek, 50 şarjör, bin 406 fişek-kartuş, 435 paket kaçak sigara, 322 gram narkotik madde ve 2 bin 620 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, belirlenen tarihlerde sorgulanan 3 bin 852 motosikletten 24'ü trafikten men edildi.

Operasyonlar kapsamında kavşaklarda cam silen ve dilenen 50 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı. Ayrıca, kayıt dışı şekilde bulunan yabancı uyruklu şahıslara yönelik de çalışmalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda, 3 bin 104 yabancı uyruklu şahıs sorgulanırken, 573 şahıs mobil göç aracına götürüldü. 6 kişi toplama merkezine, 9 kişi ise geri gönderme merkezine teslim edildi. Aranan 5 kişinin de operasyonlar sonucunda yakalandığı belirlendi.

adana seyhan ilçe emniyet müdürlüğü

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.