TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan Adanalılarla buluştu

Yüreğir Belediyesi Kültür Sanat Günleri, Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Yazar Sıtkı Aslanhan semineri ile devam etti. ‘Bu Çağda Aile Olmak’ konulu seminerde Yazar Aslanhan, bilgi ve birikimlerini salonu dolduran vatandaşlarla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 14:12
Kaynak: İHA
Eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan Adanalılarla buluştu

Yüreğir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Günleri, Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Yazar Sıtkı Aslanhan söyleşisiyle devam etti. Kişisel gelişim kitapları ve motivasyon seminerleri ile tanınan Aslanhan, Yüreğir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte ‘Bu Çağda Aile Olmak’ konusunu ele aldı.

Özellikle ebeveynlerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde; aile kavramı, mutlu evlilikler ve aileler, çocukların pedagojik gelişimi, günümüzde aile ilişkileri, sosyal medya kullanımı gibi pek çok konuyu farklı açılardan ele alan Yazar Aslanhan, gençlere de altın değerinde bilgiler aktardı.

İnsanlara ilham veren, yol gösteren, kapı aralayan başarılarla dolu pek çok portreyi örnek olarak gösteren Aslanhan, kendine has anlatımı ve bahsettiği konularla katılımcılardan yoğun alkış aldı.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir de seminere katılanları yalnız bırakmadı. Vatandaşların yoğun sevgi seli ile karşılanan Başkan Kocaispir, seminer öncesi yaptığı konuşmada kendi hayatından örnekler sunarak gençlere ve ailelere önerilerde bulundu.

Başkan Kocaispir, seminerin sonunda Yazar Aslanhan’a günün anısına tablo takdim etti.

AW080371_03

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.