TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nennioğlu: Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olmaya devam ediyoruz

Sağlık Sen tarafından sendikal faaliyetler kapsamında etkinlik düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2023 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
Nennioğlu: Sağlık ve sosyal hizmet  çalışanlarının yanında olmaya devam ediyoruz

İlkhaber Gazetesi'nden Selma Duman'ın haberine göre Sağlık Sen tarafından sendikal faaliyetler kapsamında etkinlik düzenlendi.

Özel bir restoranda gerçekleşen etkinliğe Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi temsilcileri ve birim temsilcilerinin katıldı. Burada AR-GE ve Proje Komisyonu Başkanı Reşan Arlıer, hak savunuculuğu konusunda kısa bir eğitim sundu. Temsilciler, sahadaki üyelerin ve kendilerinin karşılaştığı sorunları dile getirerek, çözüm odaklı bir rapor hazırladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, “Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi temsilcileri ve birim temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltı programında, Sağlık-sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve tüm Başkan Yardımcıları da yer aldı. AR-GE ve Proje Komisyonu Başkanı Reşan Arlıer, hak savunuculuğu konusunda kısa bir eğitim sundu. Temsilciler, sahadaki üyelerin ve kendilerinin karşılaştığı sorunları dile getirerek, çözüm odaklı bir rapor hazırladı. Bu rapor, sırasıyla yöneticilerle paylaşılacak ve çözüm sürecine katkı sağlayacak. Bu birlikteliği vurgulayarak, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.